Mailbokning: ​info@xpressbilvard.se

​Telefonbokning: 040 97 86 64

Tel: 040 97 86 64

Vi reparerar och servar

alla bilar

Kontakta oss här >​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Hjulinställning Malmö

Vi erbjuder hjulinställning i Malmö. Rätt typ av däck är viktiga för en säker och trygg bilfärd. Det gäller att ha koll på bildäcken så att de inte blir för gamla eller för slitna. Slitna däck är farliga och leder till att däckens egenskaper försämras, medan nya bildäck är en riktig investering i säkerhet för dig och din familj. Hos oss kan du bland annat få hjälp med rätt hjulinställning. Vi säkerställer att du och bilen får en trygg och säker bilfärd. Med rätt hjulinställning slipper du onödig bränsleförbrukning och oregelbundet slitage på bildäcken. Vi ser till att dina däck fungerar och presterar till fullo.

Hjulinställning, nya däck eller förvaring?

Vi brinner för bilar och vården av dessa. Förutom rätt hjulinställning erbjuder vi även nya och begagnade däck samt moderna och snygga fälgar. Hos oss i Malmö kan du även få hjälp med hjulbyte och reparation av dina däck. Det är heller inte alltid så att man har plats eller utrymme för att förvara bildäcken. Även detta kan vi hjälpa dig med, vi erbjuder dig däckförvaring på vårt däckhotell i Malmö till ett riktigt bra pris. Ge din bil rätt vård, ge den Xpress bilvård!

Välkommen till Xpress Bilvård i Malmö!

Hör av dig till oss, vi har all den erfarenhet som behövs för att du ska bli nöjd som kund. Det är enklast att nå oss per telefon, men du kan också boka en tid hos oss genom att trycka på boknings-knappen.

Utöver våra bilvårdstjänster erbjuder vi felsökning, bil-reparationer samt däckservice, allt detta i Malmö.

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Xpress Bilvård AB

Jörgen Kocksgatan 59​

211 20 MALMÖ​

Tlf: 040 97 86 64

​Org nr: 5568739402