Mailbokning: ​info@xpressbilvard.se

​Telefonbokning: 040 97 86 64

Tel: 040 97 86 64

Vi reparerar och servar

alla bilar

Kontakta oss här >​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Däckbyte och däckförvaring

Vi är experter på både däck och hjälper till att öka din körglädje! Se till att ha rätt profil på dina däck eller byt upp dig till ett gäng nya. Vi har ett stort urval av både bildäck och fälgar. Vi erbjuder både nya och begagnade däck, enligt kundernas önskemål. ​Få mer information om märken, priser och aktuella erbjudanden här!

Byt däck för endast 199 kr!

Däcksäsongen är här, vi kan laga dina punkteringar på befintliga bildäck. Vid behov utför vi både reparation och balansering. Kom ihåg att det är dags att byta dina däck. Vi erbjuder hjulbyte och reparation av däck i Malmö och vi har kapacitet för att hjälpa även dig. Kom förbi eller boka tid för en grundlig genomgång nedan. Vi erbjuder däckbyte för 199 kr. Mycket billigare än så kan det inte bli. När du har bytt till dina vinterdäck kan du lagra dina sommardäck på vårt däckhotell. Säkerställ att du och bilen får en trygg färd ute på vägarna. Undvik onödig bränsleförbrukning och se till att inte få oregelbundet slitage på dina bildäck. Boka hjulinställning här.​

Däckförvaring Malmö

Vi erbjuder däckförvaring på vårt däckhotell i Malmö. Vårt avtal inkluderar alltid balansering och tvätt av fälgarna.

Priset är endast 600 kr per säsong. Boka däckförvaring eller kontakta oss vid frågor nedan.

Välkommen till Xpress Bilvård i Malmö!

Hör av dig till oss, vi har all den erfarenhet som behövs för att du ska bli nöjd som kund. Det är enklast att nå oss per telefon, men du kan också boka en tid hos oss genom att trycka på boknings-knappen.

Utöver våra bilvårdstjänster erbjuder vi felsökning, bil-reparationer samt däckservice.

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Xpress Bilvård AB

Jörgen Kocksgatan 59​

211 20 MALMÖ​

Tlf: 040 97 86 64

​Org nr: 5568739402