Mailbokning: ​info@xpressbilvard.se

​Telefonbokning: 040 97 86 64

Tel: 040 97 86 64

Vi reparerar och servar

alla bilar

Kontakta oss här >​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Bilreparationer och bilservice Malmö

Vi utför bilreparationer i Malmö, snabbt, korrekt och prisvärt. ​Oavsett vilken bil du har så kan vi reparera den. Vi utför bilreparationer och även många andra bilrelaterade tjänster i vår verkstad. Exempel på tjänster är hjulinställningar, reparation av AC samt tvättning av bilen. Det är aldrig roligt när en bil börjar krångla, något vi är väl medvetna om. Hos oss får du en bilreparation som går både snabbt och som genomförs på rätt sätt. Vi kan även hjälpa till med bilreparationer så att ditt fordon klarar av besiktningen. Oavsett vad det gäller så kan du kontakta oss för att veta mer om hur just vi kan hjälpa dig och din bil.

Felsökningar vid bilservice

​Upplever du att din bil inte fungerar som den ska så kan vi gladeligen hjälpa dig hitta felet. Förutom bilreparationer i Malmö så utför vi även felsökningar vid bilservice. Du kan alltid boka in en tid hos oss genom att använda dig av vår bokningsknapp eller genom att ringa. Verkstaden och kontoret hittar du i Malmö och vi har öppet mellan 8 och 17 under vardagarna. Gör både dig själv och din bil en tjänst och utför bilreparationer och bilservice i Malmö så fort du misstänker att något är fel med bilen. Det kanske räddar ditt eller någon annans liv. Gör din förfrågan online och få en offert för bilreparation eller bilservice i Malmö nedan.

Välkommen till Xpress Bilvård i Malmö!

Hör av dig till oss, vi har all den erfarenhet som behövs för att du ska bli nöjd som kund. Det är enklast att nå oss per telefon, men du kan också boka en tid hos oss genom att trycka på boknings-knappen.

Utöver våra bilvårdstjänster erbjuder vi bilservice, bilreparationer samt däckservice.

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Xpress Bilvård AB

Jörgen Kocksgatan 59​

211 20 MALMÖ​

Tlf: 040 97 86 64

​Org nr: 5568739402