Mailbokning: ​info@xpressbilvard.se

​Telefonbokning: 040 97 86 64

Tel: 040 97 86 64

Vi reparerar och servar

alla bilar

Kontakta oss här >​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Rekonditionering Malmö

Med rekonditionering blir din bil som ny. ​Många älskar känslan och doften som kommer från en helt ny bil. Denna upplevelse försvinner dock allt eftersom åren går. Ett enkelt sätt att återskapa nybilsupplevelsen är att utföra en rekonditionering. En rekonditionering i Malmö innebär att vi städar, tvättar och rengör din bil från topp till tå. Genom att vårda den på detta grundliga sätt återskapar du inte bara den fräscha känslan av en ny bil, du ser även till att den håller längre. Vi utför både enklare rekonditionering och helrekond där vi försöker fixa till bilen så att den blir som ny. Kontakta oss nedan för att veta mer om rekonditionering i Malmö.

Rekonditionering: Ta hand om din bil

​En bil som har vårdats väl ger inte bara en bättre körupplevelse, den håller även längre än vanligt och är dessutom säkrare på vägarna. Att ta hand om bilen är en smart investering som du har nytta av både kortsiktigt och långsiktigt. Utöver rekonditionering i Malmö utför vi även bilreparationer och mycket annat. Ta kontakt med oss och boka in en tid eller använd dig av formuläret på hemsidan. Vi finns på verkstaden i Malmö måndag till fredag mellan 8 och 17. Se priser för helrekond här.

Välkommen till Xpress Bilvård i Malmö!

Hör av dig till oss, vi har all den erfarenhet som behövs för att du ska bli nöjd som kund. Det är enklast att nå oss per telefon, men du kan också boka en tid hos oss genom att trycka på boknings-knappen.

Utöver våra bilvårdstjänster erbjuder vi felsökning, bil-reparationer samt däckservice, allt detta i Malmö.

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Xpress Bilvård AB

Jörgen Kocksgatan 59​

211 20 MALMÖ​

Tlf: 040 97 86 64

​Org nr: 5568739402