Mailbokning: ​info@xpressbilvard.se

​Telefonbokning: 040 97 86 64

Tel: 040 97 86 64

Vi reparerar och servar

alla bilar

Kontakta oss här >​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Bilvård Malmö

En välmående bil, är en bil som får rätt bilvård. Som bilförare njuter man även ännu mer av bilkörningen om fordonet är rent och fräscht, både invändigt och utvändigt. Bilen är familjens mest användbara färdmedel och den utsätts för mycket vägdamm och smuts, smutsiga och blöta kläder och husdjur. Det är självklart att vi skall ta hand om bilen och ge den bilvård. Vi på Xpress bilvård i Malmö hjälper dig att ta hand om bilen, och vi garanterar att du får en välvårdad och ren bil tillbaka. På Xpress bilvård i Malmö erbjuds handtvätt och heltvätt av bilar samt polering, vaxning och sanering.

Bilvård med service och verkstad

Hos oss kan du som hundägare få den bästa bilvård Malmö har att erbjuda. Vi erbjuder luktsanering och borttagning av hundhår samt tvätt av bilklädsel och lädersanering. Är din bil även i behov av service och reparation, kan du lämna in den till vår kompetenta och pålitliga bilverkstad i Malmö. Hos oss blir din bil väl omhändertagen, och skulle det visa sig att du är ute efter en ny bil så kan vi även hjälpa dig med detta. Kontakta oss nedan för mer information.

Välkommen till Xpress Bilvård i Malmö!

Hör av dig till oss, vi har all den erfarenhet som behövs för att du ska bli nöjd som kund. Det är enklast att nå oss per telefon, men du kan också boka en tid hos oss genom att trycka på boknings-knappen.

Utöver våra bilvårdstjänster erbjuder vi felsökning, bil-reparationer samt däckservice.

Boka tid för bilvård:​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Xpress Bilvård AB

Jörgen Kocksgatan 59​

211 20 MALMÖ​

Tlf: 040 97 86 64

​Org nr: 5568739402