Mailbokning: ​info@xpressbilvard.se

​Telefonbokning: 040 97 86 64

Tel: 040 97 86 64

Vi reparerar och servar

alla bilar

Kontakta oss här >​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Bilverkstad Malmö

Att ta hand om bilen är viktigt. Det gäller att ge rätt bilvård, service och underhåll kontinuerligt för att slippa dyra omkostnader. Att en bil går sönder ibland och att motordelar eller andra reservdelar behöver bytas ut och förnyas är inget ovanligt. Det gäller dock att ha koll på bilen och se till att den fungerar väl och mår bra. Val av bilverkstad är också viktigt. Det gäller att välja en kompetent, kunnig och professionell verkstad, som kan bilar och som förstår sig på dem. Vi på Xpress bilvård erbjuder dig den allra bästa bilverkstad Malmö har att erbjuda. Vår personal tar hand om din bil som den vore deras egen och ger den rätt service och omtanke.

Bilverkstad med allt för bil och fordon

Vår bilverkstad i Malmö kan hjälpa dig med bland annat service av däck, fälgar och hjulinställning. Hos oss på Xpress bilvård kan du även få hjälp med inköp av nya och begagnade däck samt snygga och tuffa fälgar. Du kan även förvara dina bildäck hos oss. Däckförvaring underlättar däckbyte och du slipper förflyttning av däcken, samt att de tar upp ytor och plats i ditt hem. Välj Xpress bilvård med bilverkstad i Malmö för bilens bästa.

Välkommen till Xpress Bilvård i Malmö!

Hör av dig till oss, vi har all den erfarenhet som behövs för att du ska bli nöjd som kund. Det är enklast att nå oss per telefon, men du kan också boka en tid hos oss genom att trycka på boknings-knappen.

Utöver våra bilvårdstjänster erbjuder vi felsökning, bil-reparationer samt däckservice, allt detta i Malmö.

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Xpress Bilvård AB

Jörgen Kocksgatan 59​

211 20 MALMÖ​

Tlf: 040 97 86 64

​Org nr: 5568739402